Minkštutis varškės apkepas pagal Justyną

AUTORIUS:
Viskas apie maistą
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Minkštas purus varškės apkepas
Minkštas purus varškės apkepas
Minkštas purus varškės apkepas
Autorius apie receptą: Nesu valgiusi skanesnio varškės apkepo, tikrai! Pagrindinės puraus ir minkštučio varškės apkepo paslaptys, kurias Jums vertėtų žinoti, yra paprastos, bet labai svarbios - Nesu valgiusi skanesnio varškės apkepo, tikrai! Pagrindinės puraus ir minkštučio varškės apkepo paslaptys, kurias Jums vertėtų žinoti, yra paprastos, bet labai svarbios - visu pirma, visuomet atskirkite kiaušiniu trynius nuo baltymų. Baltymus visuomet išplakite iki labai standžių putų ir įmaišykite į tešlą jau prieš pat dedant indą į orkaitę. Antra, niekuomet nepagailėkite kelių minučių savo laiko ir pasistenkite varškę pertrinti iki visiškai vientisos konsistencijos. Tokios, kad neliktų nei vieno varškes gumulėlio. (...daugiau) Viskas apie maistą
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
700 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
200 mililitrų pieno
5 šaukštai manų kruopų
4 šaukštai cukraus
šiek tiek sezamo sėklų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Manų kruopas užpilti pienu ir palikti išbrinkti.
2.
Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Trynius su cukrumi plakti, kol masė padvigubės. Sudėti pertrintą varškę ir dar kartą išmaišyti iki vientisos masės.
3.
Kiaušinių baltymus išplakti, kad apvertus indą, masė liktų vietoje.
4.
Manų kruopas su pienu supiliti į varškės masę ir išmaišyti. Sudėti išplaktus baltymus ir lengvai pamaišyti, labai svarbu nepermaišyti, kad masė nesukristų.
5.
Kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, masę sukrėsti į indą, pabarstyti sezamo sėklomis ir kepti 180 C laipsnių orkaitėje, kol iškils, apie 40 minučių.
AUTORIUS: Viskas apie maistą
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
A.
2020-03-24 20:47
Nerealus! Tikrai verta isbandyti! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital