Minkštučiai žagarėliai su kefyru

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Porcijų skaičius: 25
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Minkštučiai žagarėliai su kefyru
Autorius apie receptą: Žagarėliai labai minkšti, tiesiog tirpsta burnoje! Ingredientams matuoti naudojau 250 ml stiklinę. Žagarėliai labai minkšti, tiesiog tirpsta burnoje! Ingredientams matuoti naudojau 250 ml stiklinę. Loreta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 25
Tešlai:
4 stiklinės miltų
1 stiklinė kefyro
1 vienetas kiaušinių
4 šaukštai cukraus
3 šaukštai aliejaus
2 šaukštai degtinės
1 šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek druskos
Kepimui:
pagal poreikį aliejaus
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į kefyrą berti kepimo miltelius, išmaišyti, pilti aliejų, degtinę, įmušti kiaušinį, išmaišyti, berti druską, cukrų, įsijoti miltus ir maišyti toliau. Užminkyti tešlą, ji turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų.
2.
Leisti tešlai pailsėti, po 20 minučių iškočioti 0,3 - 0,5 mm lakštą, supjaustyti norimo dydžio žagarėlius.
3.
Virti aliejuje, kaip spurgas - iš abiejų pusių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (13)
as
2020-04-06 13:10
na tikrai nera toki minkstuciai,kaip jus cia rasot,niekam nesiulau daugiau bandyt daryt,nes tikrai neskanios gaunasi ATSAKYTI
Ks
2020-03-14 18:17
Su kefiru kieti, gretines reikia ATSAKYTI
LaPie
2019-11-29 18:45
Pasirinkau receptą, nes rašo, kad minkštučiai, o rezultate vis tik gavosi labai kietos. Tikrai trūksta arba varškės, arba grietinės.
Džiūvėsėliai su cukrum, o ne minkštučiai žagarėlai... ATSAKYTI
Inga
2019-10-20 17:18
Labai kieti, be skonio. Nors cukraus idejau 3 saukstus daugiau. :( Ieskosiu kito recepto ATSAKYTI
Kristina
2018-12-02 19:54
O man gavosi kietoki, speju reikejo det sodos. ATSAKYTI
arunas
2017-07-04 14:47
labai skanus, tik cukraus mazoka, ir dar dejau sodos sauksteli ATSAKYTI
Sandra
2017-06-10 15:26
Labai skanūs purūs ir minkštučiai ačiū už receptą:)ps.naudojau actą visai nesijautė ir aliejaus l mažai susinaudojo. ATSAKYTI
Laima
2017-04-03 10:17
O be degtinės ar bus kietesni? ATSAKYTI
Loreta
2017-04-09 10:30
degtinė neleidžia daug riebalų prisigerti,o kietesni nebus,degtinę galite keisti actu,actas nesijaučia ATSAKYTI
Ina
2017-04-02 18:29
As dedu grietines tai labai minksti buna
ATSAKYTI
Romute
2017-04-02 15:43
Tokius ir aš darau tik dedu dar pakelį varškės ATSAKYTI
Ruta
2017-04-02 10:04
Man gavosi kietos ATSAKYTI
Viktorija
2017-03-12 13:34
Labai minkšti ir skanūs! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
gardumynai tėvo dienai
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital