Minkšti virtinukai su mėsa ir grybais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Virtinukai su mėsa ir grybais
Autorius apie receptą: Labai skanūs virtinukai. Labai skanūs virtinukai. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
Tešlai:
280 gramų kvietinių miltų (apytikriai)
100 mililitrų vandens (verdančio)
1 vienetas kiaušinių
30 gramų sviesto (ištirpinto)
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
1 vienetas vištienos krūtinėlės (virtos, žr. patarimus)
300 gramų kiaulienos (apytikriai, virtos, žr. patarimus)
150 gramų voveraičių
1 šlakelis sultinio (likusio nuo mėsos virimo)
1 pundelis svogūnų laiškų
1 pundelis krapų
pagal poreikį aliejaus (arba sviesto)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Tešlai į dubenį įsijoti miltus, įmušti kiaušinį, įberti druskos, išmaišyti. Supilti sviestą, vandenį ir minkyti tešlą.
2.
Paruoštą tešlą dėti į maišelį ir palikti 30 - 40 minučių.
3.
Įdarui į vištienos krūtinėlę ir kiaulieną sumalti, jei trūksta, įberti dar druskos, pipirų. Įpilti šiek tiek sultinio.
4.
Krapus susmulkinti, suberti į dubenį su mėsos mase ir išmaišyti.
5.
Voveraites nuvalyti, supjaustyti. Svogūnų laiškus susmulkinti.
6.
Į puodą įpilti aliejaus, sudėti voveraites, suberti svogūnų laiškus ir kepti kelias minutes iki kol iškeps. Tuomet sudėti į dubenį su malta mėsa.
7.
Iš tešlos kočioti nedidelius paplotėlius, dėti įdaro ir užspausti paplotėlio kraštus.
8.
Į puodą įpilti vandens, įberti druskos, užvirti, sudėti virtinukus ir virti apie 5 - 7 minutes. Tiekti su grietine ar padažu.
Patarimai:
Į puodą įpilkite vandens, įdėkite lauro lapą, įberkite druskos, pipirų, įdėkite mažą svogūną, petražolių ir užvirkite. Sudėkite vištienos krūtinėlę ir kiaulieną. Virkite apie 20 minučių iki kol išvirs.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital