Minkšti pyragėliai su vištiena keptuvėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Minkšti pyragėliai su vištiena keptuvėje
Autorius apie receptą: Panašius pyragėlius esu kepusi su tešla iš kefyro, bet šį kartą pabandžiau įdėti jogurto vietoj kefyro ir, mano manymu, jie skanesni. Įdarui galite rinktis ką norite, Panašius pyragėlius esu kepusi su tešla iš kefyro, bet šį kartą pabandžiau įdėti jogurto vietoj kefyro ir, mano manymu, jie skanesni. Įdarui galite rinktis ką norite, kiekvienas pagal savo skonį. (...daugiau) Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Tešlai:
400 gramų miltų (apytikriai)
200 gramų jogurto, natūralaus (neriebaus)
1 vienetas kiaušinių (L dydžio)
30 mililitrų aliejaus
20 gramų cukraus
1 šaukštelis kepimo miltelių
0.5 šaukštelio druskos
Įdarui:
3 vienetai vištų šlaunelių (nupjaustytos mėsos 480 g. )
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai grietinės
pagal skonį krapų
pagal skonį petražolių
pagal skonį džiovinto raudonėlio
pagal skonį česnako miltelių
pagal skonį druskos
pagal poreikį pipirų
šiek tiek aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Į jogurtą suberti kepimo miltelius ir palikti trumpam pastovėti. Kiaušinį, cukrų, druską išplakti, supilti į jogurtą. Supilti aliejų ir viską išmaišyti.
2.
Suberti persijotus miltus ir užminkyti tešlą. Uždengti tešlą maistine plėvele, kad neapdžiūtų.
3.
Nuo vištos šlaunelių nupjaustyti mėsą, supjaustyti mažais gabalėliais ir apkepti keptuvėje su prieskoniais ir šiek tiek aliejaus. Padėti vištieną ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų aliejaus perteklių.
4.
Keptuvę išvalyti ir joje pakepinti smulkintą svogūną. Pakepintą svogūną sumaišyti su vištiena, įdėti grietinę, smulkintus krapus, prieskonius ir palikti atvėsti.
5.
Tešlą padalinti į 10 lygių dalių, iš kiekvienos iškočioti maždaug 12-13 centimetrų paplotėlį, į vidurį dėti įdaro, užlenkti kraštus ir gerai suspausti. Pyragėlius kepti keptuvėje įkaitintame aliejuje ant nedidelės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai paruduos.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Laura
2019-01-10 11:26
Kepiau siuos pyragelius ir gavosi labai skanus. Labai greitai pagaminami. Vietoj paprasto jogurto naudojau graikiska 10 % . Aciu uz recepta :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital