Minkšti mieliniai vafliai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Minkšti mieliniai vafliai
Minkšti mieliniai vafliai
Minkšti mieliniai vafliai
Autorius apie receptą: Minkšti, purūs ir labai skanūs vafliukai. Minkšti, purūs ir labai skanūs vafliukai. Ieva, Skanūs kąsneliai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 mililitrų pieno
375 gramai kvietinių miltų
4 vienetai kiaušinių
125 gramai sviesto
50 gramų cukraus
25 gramai šlapių mielių (arba 7 g sausų)
1 šaukštelis citrinos žievelės (tarkuotos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į puodą įpilti pieno, įdėti sviesto, suberti cukraus, maišant šildyti ant silpnos ugnies iki kol sviestas ištirps. Atvėsinti iki 35 C laipsnių.
2.
Suberti miltus, mieles, įmušti kiaušinius, įtarkuoti citrinos žievelę, gerai sumaišyti. Palikti bent pusvalandžiui šiltai.
3.
Įkaitinti vaflinę, dėti tešlos ir kepti apie porą minučių.
4.
Patiekti su uogiene arba džemu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital