Minkšti keksiukai su uogiene

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Keksiukai su uogiene
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Labai skanūs, minkšti keksiukai. Kepu juos su uogiene, bet galima pakeisti ir pora saujų uogų, jei jų turite! Labai skanūs, minkšti keksiukai. Kepu juos su uogiene, bet galima pakeisti ir pora saujų uogų, jei jų turite! Jolanta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
200 gramų sviesto (kambario temperatūros)
3 vienetai kiaušinių (didelių)
180 gramų miltų
120 gramų cukraus
10 šaukštelių uogienės (arba kelių saujų uogų)
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Sviestą ir cukrų, vanilinį cukrų ir druską kruopščiai išmaišyti. Po vieną mušti kiaušinius ir vis maišyti.
2.
Įsijoti miltus ir kepimo miltelius. Išmaišyti, kol neliks sausų gumuliukų. Jei naudojate uogas, jas labai atsargiai įmaišyti į tešlą, kad nepažeisti uogų.
3.
Tešlą dėti į kepimo formeles, užpildant ne daugiau 2/3 formelės tūrio. Aš naudoju silikonines, tad specialių popierėlių nededu, bet jei naudojate ne silikonines, reikėtų įkloti popierėlius. Į kiekvieną formelę keliose vietose įdėti po truputį uogienės.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20 - 25 minutes.
AUTORIUS: Jolanta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital