Minkštas varškės apkepas su obuoliais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Minkštas varškės apkepas su obuoliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
550 gramų varškės
4 vienetai kiaušinių
100 mililitrų pieno (naudojau anakardžių pieną)
5 šaukštai manų kruopų
1 vienetas citrinų (reikės žievelės)
80 gramų cukraus
šiek tiek druskos
Įdarui:
3 vienetai obuolių (didelių)
100 gramų rudojo cukraus
50 gramų sviesto
1 šaukštelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupti, išimti sėklas ir supjaustyti griežinėliais ar kubeliais. Dėti į juos į keptuvę, sudėti rudąjį cukrų, sviestą ir ant silpnos ugnies patroškinti apie 15 minučių, kol obuoliai karamelizuosis.
2.
Trynius ir baltymus atskirti. Baltymus su druska išplakti iki standžių putų.
3.
Kitame inde išmaišyti varškę, cukrų, trynius, citrinos žievelę, manus ir pieną. Elektriniu plakikliu varškės masę išplakti iki kreminės konsistencijos.
4.
Į varškės masę sudėti baltymus ir atsargiai išmaišyti virtuvine šluotele. Masė turi būti labai puri.
5.
Obuolius sudėti į indą, išklotą kepimo popieriumi, užpilti varškės masę ir dėti į 180 C laipsnių orkaitę. Kepti 45 minutes.
6.
Iškeptą apkepą šiek tiek atvėsinti ir apversti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital