Mielinės kefyro bandelės su uogiene

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Mielinės kefyro bandelės su uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
3 stiklinės miltų (apytikriai)
1 stiklinė kefyro
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
0.5 stiklinės aliejaus
2 šaukštai degtinės
11 gramų sausų mielių
1 žiupsnelis druskos
pagal poreikį uogienės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į šiek tiek pašildytą kefyrą suberti mieles, cukrų, išmaišyti. Supilti aliejų, degtinę, įmušti kiaušinį, suberti druską ir viską išmaišyti iki vientisos masės. Matavimui naudojau 250 ml stiklinę.
2.
Įsijoti miltus ir užminkyti tešlą, tešlą turi būti minkšta, elastinga. Uždengti tešlą ir palikti šiltai 1-1.5 valandos.
3.
Tešlą padalinti į 2 dalis. Kiekvieną iškočioti į skritulį. Supjaustyti į 6 - 8 dalis trikampiais (pjaunant per skritulio centrą, kaip pjaustant tortą riekelėmis). Smailesnėje trikampio pusėje dėti uogienės, sukti ragelį. Jei norite puošniau, kitą, ne smailą trikampio galą galima keliose vietose įpjauti.
4.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 10-15 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Z
2019-02-24 19:55
Na ir receptas- baisu!!!! ATSAKYTI
Renata
2019-02-25 09:59
Puikus receptas! :) o kas jums nepavyko? ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital