Maltinukai su morkomis ir sūriu

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Maltinukai su morkomis ir sūriu
Maltinukai su morkomis ir sūriu
Maltinukai su morkomis ir sūriu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 g maltos mėsos;
50 g fermentinio sūrio;
1 arb. š. majonezo;
šakelė petražolių papuošimui;
1 maža morka;
0,5 riekės juodos duonos;
pipirai ir druska pagal skonį;
1 kiaušinis;
aliejus kepimui;
1 skiltelė česnako.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į mėsą įmušame kiaušinį, beriame prieskonius, įtrupiname juodą duoną ir išmaišome. Sutarkuojame morką ir pasmulkiname česnaką. Viską pakepame keptuvėje ir dedame į mėsos masę. Iš mėsos masės formuojame maltinukus ir apkepame iš abiejų pusių keptuvėje. Tuomet dedame į skardą, kepame orkaitėje 200 0C apie 15 minučių. Sutarkuojame fermentinį sūrį, sumaišome su majonezu ir aptepame maltinukus. Juos dar kišame į orkaitę, kol sūris gražiai išsilydys. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital