Lietiniai su lašiša

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Lietiniai su lašiša
Autorius apie receptą: Idealiai tinka, kai norisi kažko paprasto. Idealiai tinka, kai norisi kažko paprasto. Kristina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
Tešlai:
400 mililitrų gazuotas mineralinis vanduo
250 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
200 gramų rūkytos lašišos filė
130 gramų tepamo varškės sūrelio (su žalumynais, apytikriai)
1 vienetas agurkų
Kepimui:
šiek tiek aliejaus (ar kitų riebalų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Iš mineralinio vandens, miltų, kiaušinių, druskos išmaišoma skysta tešla.
2.
Keptuvę patepame aliejumi, pilame tešlos, tolygiai ją paskirstome ir iškepame kuo plonesnius lietinius.
3.
Agurkai ir lašiša plonai supjaustomi.
4.
Blynai dalinami per pusę. Ištepami varškės užtepėle. Dedami lašišos gabalėliai ir plonai supjaustyti agurkai. Gražiai suvyniojama ir persmeigiama smeigtuku.
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital