Kvietinių kruopelių košė su medumi ir sviestu

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 40)
Kvietinių kruopelių košė su medumi ir sviestu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 dalis kvietinių kruopelių
3 dalys vandens
keli šaukšteliai medaus
sviestas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į verdantį vandenį sudedame perplautas kruopeles ir maišydami verdame ant mažos ugnies apie 15 min. Po to puodą nukeliame nuo ugnies, sandariai uždengiame ir apviniojame storu rankšluosčiu. Paliekame taip 20-30 min. Praėjus tam laikui, košę dedam į lėkštes, pagariname medumi ir sveistu.
AUTORIUS: Karina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital