Snikerinė "naktinė" avižinė košė

AUTORIUS:
Dovilė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Snikerinė "naktinė" avižinė košė
Nuotrauka LaMaistas.lt redakcijos
Snikerinė "naktinė" avižinė košė
Snikerinė "naktinė" avižinė košė
Snikerinė "naktinė" avižinė košė
Autorius apie receptą: Jei norite pradėti dieną su skaniais, sočiais ir maistingais pusryčiais, kurie suteiks jums energijos ir tikrai pradžiugins, išbandykite šį receptą. Labai lengvas ir greitas Jei norite pradėti dieną su skaniais, sočiais ir maistingais pusryčiais, kurie suteiks jums energijos ir tikrai pradžiugins, išbandykite šį receptą. Labai lengvas ir greitas paruošimas, o reikės tik kelių ingredientų. Iš vakaro pasiruošite, o ryte liks tik gardžiuotis - jokio rytinio streso ir skubėjimo. Vualia! (...daugiau) Dovilė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 sluoksnis:
100 mililitrų pieno (tinka tiek augalinis, tiek paprastas)
50 gramų avižinių dribsnių (paprastų, ne greito virimo)
1 šaukštas chia (ispaninio šalavijo) sėklų (nebūtina)
2 šaukšteliai klevų sirupo (arba pagal skonį, galima keisti medumi ar kitu saldikliu)
1 šaukštas kakavos
2 sluoksnis:
1 šaukštas žemės riešutų sviesto (arba kitokio mėgiamo riešutų kremo)
1.5 šaukšto graikiško jogurto
Viršui:
20 gramų juodojo šokolado
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Stiklainiuke arba puodelyje sumaišykite avižinius dribsnius, pieną, čija sėklas, kakavą ir klevų sirupą. Palikite pastovėti 30-60 min, kad šiek tiek išbrinktų ir galėtumėte dėti kitą sluoksnį.
2.
Kremui dubenėlyje sumaišykite riešutų sviestą ir jogurtą (jei norite, galite šią masę truputį pasaldinti). Dėkite ant išbrinkusių avižinių dribsnių,
3.
Viršui šokoladą ištirpinkite ir užpilkite ant kremo.
4.
Košę dėkite į šaldytuvą bent 3 - 4 valandoms (o dar geriau - nakčiai), kad dribsniai išbrinktų.
AUTORIUS: Dovilė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital