Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 stiklinė | avižinių dribsnių (paprastų, ne greito paruošimo) | |
2/3 stiklinės | migdolų pieno (ar kitokio mėgiamo augalinio ar gyvulinio, arba jogurto) | |
1/3 stiklinės | kavos (arba 2 a.š. tirpios kavos, ištirpintos 60 ml vandens) | |
2 šaukštai | baltymų miltelių (naudojau Tastik svirplių miltus, žr. patarimus) | |
1.5 šaukšto | ksilitolio (arba eritritolio ar pagal skonį stevijos, klevų sirupo ar kito saldiklio) | |
1 šaukštas | čija sėklų (arba linų sėmenų, nebūtina) | |
1 saujelė | migdolų (ar kitų riešutų, galima nedėti) | |
Patiekiant: | ||
4 šaukštai | graikiško jogurto (arba jei dar "tiramisiškiau" perpus jogurto ir maskarponės) | |
pagal skonį | saldiklio | |
šiek tiek | vanilės | |
šiek tiek | kakavos |