Krevetės pomidorų padaže

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Krevetės pomidorų padaže
Autorius apie receptą: Krevetės kvapniame, lengvai aštriame padaže. Puikiai tinka su makaronais arba skrudinta duona. Krevetės kvapniame, lengvai aštriame padaže. Puikiai tinka su makaronais arba skrudinta duona. Cukruoti Debesys
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
800 gramų krevečių be kevalo (nevirtų)
400 gramų konservuotų pomidorų savo sultyse
1 vienetas svogūnų (nedidelio)
50 mililitrų balto sauso vyno
2 skiltelės česnako (smulkintų)
2 šaukšteliai kaparėlių
1 šaukštelis aitriosios paprikos miltelių
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į krevetes berti 1 skiltelę smulkinto česnako, maždaug pusę aitriosios paprikos miltelių, druskos pagal skonį. Palikti trumpai pasimarinuoti.
2.
Konservuotus pomidorus sutrinti iki tyrės.
3.
Keptuvėje su šlakeliu aliejaus didelėje kaitroje apkepti krevetes iš abiejų pusių. Atidėti į šalį. Nereikia pilnai iškepti, nes vėliau dar keletą minučių jos virs padaže.
4.
Į tą pačią keptuvę įpilti šiek tiek aliejaus. Dėti smulkiai pjaustytą svogūną. Kepti, kol šiek tiek suminkštės. Sudėti smulkintą česnako skiltelę, kaparėlius. Trumpai pakaitinti. Supilti vyną. Keletą minučių pakaitinti, kad nugaruotų. Supilti konservuotus pomidorus. Pagardinti druska, aitriosios paprikos milteliais. Nedidelėje kaitroje virti apie 10 min. Į padažą sudėti apkeptas krevetes, keletą minučių pakaitinti.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital