Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
400 gramų | krevečių be kevalo (naudojau šaldytas atitirpintas, neapvirtas) | |
500 mililitrų | kokosų pieno (naudojau Santa Maria) | |
1 vienetas | raudonosios paprikos | |
1 vienetas | geltonosios paprikos | |
150 gramų | pievagrybių (arba 0.5 nedidelio brokolio) | |
50 gramų | špinatų (nebūtina) | |
1.5 šaukšto | raudonojo kario prieskonių mišinio (naudojau Santa Maria arba 1-2 v.š. raudonojo kario pastos) | |
1 vienetas | svogūnų (nedidelio) | |
2 skiltelės | česnako | |
1 gabalėlis | imbiero (5-6 cm, galima nedėtu) | |
0.5 vieneto | aitriosios paprikos (arba pagal skonį, galima nedėti) | |
0.5 vieneto | žaliųjų citrinų (arba 1/4 paprastos citrinos) | |
1 šaukštas | žuvies padažo (arba pagal skonį, galima nedėti) | |
1 šaukštas | žemės riešutų sviesto (nebūtina, bet labai tinka) | |
1 šaukštas | kokosų aliejaus | |
Patiekiant: | ||
1 pakelis | ryžių makaronų (naudojau Santa Maria arba virtų ryžių) | |
1 pundelis | kalendros (arba bazilikų ar mėtų) | |
1 saujelė | sezamo sėklų (nebūtina) | |
1 vienetas | žaliųjų citrinų (nebūtina) |