Greiti mango ledai iš dviejų ingredientų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Mango ledai
Mango ledai
Mango ledai
Mango ledai
Autorius apie receptą: Nuostabūs yra per silpas žodis šių ledų gerumui apibūdinti. Jie kremiški, tobulos tekstūros ir skoniu nunešantys ten toli toli po palmėmis. Pagaminami per keletą minučių, o Nuostabūs yra per silpas žodis šių ledų gerumui apibūdinti. Jie kremiški, tobulos tekstūros ir skoniu nunešantys ten toli toli po palmėmis. Pagaminami per keletą minučių, o suvalgomi dar greičiau. Būtent su kokoso pienu šie ledai man yra patys pačiausi, bet jeigu jo neturite, galite pakeisti natūraliu jogurtu arba grietinėle. Vienąsyk esu juos gaminusi net su rikotos sūriu - irgi buvo puikus derinukas. Dažniausiai šiems ledams naudoju šaldytus mangus, parduodamus pakeliais didžiuosiuose prekybos centruose, bet jeigu rasite skanių, gerai prinokusių šviežių mangų, drąsiai galite jų užsišaldyti ir patys. (...daugiau) Dovilė, Be Dietų
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų šaldytų mangų
200 mililitrų kokosų pieno (pilno riebumo, galima keisti jogurtu ar rikotos sūriu)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Į elektrinio trintuvo indą supilu kokoso pieną, o ant jo suberiu šaldytus mangus.
2.
Pradedu trinti iš pradžių mažu greičiu, vis nukrapštydama mentele nuo sienelių mangų gabaliukus. Tada pamažu greitį didinu ir toliau trintu.
3.
Iš pradžių mangai skyla į gabalėlius, tada gabalėlių vis mažėja, masė pamažu kremiškėja ir galiausiai viskas susijungia į puikius, vientisus, šaukštu kabinamus ledus, kuriuos iš trintuvo iškart dedu į indelius ir skanaujame!
Patarimai:
Galima trinti ir rankiniu elektriniu trintuvu, vadinamu blenderiu, tik kadangi tokių trintuvų variklis dažniausiai silpnesnis, gaminkite per dukkartus. T.y. pirmiausia sutrinkite pusę ingredientų, o tada - likusią pusę.
Kuo skanesni patys mangai, tuo skanesni ir ledai. Kartais aš gaminu iš pirktinių šaldytų mangų - būna skanu. Bet kai pavyksta įsigyti prikokusių šviežių mangų, juos nulupu, supjaustau kubeliais ir užšaldau. Iš tokių mangų ledai būna tobuli!
RECEPTO DRAUGAS:
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Ugnė
2021-05-18 09:52
Kai gamini galbūt galima naudoti ir bet kokius kitus šaldytus vaisius? ATSAKYTI
Dovilė
2021-06-16 16:14
Tikrai galima ir su kitais vaisiais, bet mangai suteikia itin daug saldumo ir šilkinę tekstūrą. Su kitais vaisiais tekstūra gera, bet ne tokia tobula :) ATSAKYTI
Rasa
2020-06-08 20:35
Tikrai skanu mano vaikai vis norėjo kartoti ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital