Kremiška grybų sriuba

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Trinta grybų sriuba
Trinta grybų sriuba
Trinta grybų sriuba
Trinta grybų sriuba
Autorius apie receptą: Pristatau sriubą, kuriai paruošti laiko daug nereikia ir ji tikrai soti. Jei tik turite tikrų miško grybų, naudokite juos būtinai. O jei jūs kaip ir aš gyvenate toli nuo miškų arba Pristatau sriubą, kuriai paruošti laiko daug nereikia ir ji tikrai soti. Jei tik turite tikrų miško grybų, naudokite juos būtinai. O jei jūs kaip ir aš gyvenate toli nuo miškų arba tokioje šalyje, kur rinkti grybus negalima ir net baudžiama už jų rinkimą, naudokite rudus pievagrybius, nes jie skoniu ir kvapu artimesni mūsų miško grybams. (...daugiau) Odeta, Samčio užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų rudųjų pievagrybių (arba apvirtų miško grybų)
2 vienetai bulvių (didelių)
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų (didelio)
1 šaukštas sviesto
šiek tiek petražolių
pagal skonį druskos
pagal skonį malti baltieji pipirai
Patiekiant:
1 sauja krevečių (nebūtina)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Puode, kuriame gaminsite sriubą, ištirpinkite sviestą ir apkepinkite smulkintus kubeliais svogūnus ir tarkuotą morką. Kepinkite, kol daržovės suminkštės.
2.
Suberkite griežinėliais pjaustytus pievagrybius ir dar kelias minutes patroškinkite. Porą pievagrybių palikite papuošimui.
3.
Kai daržovės ir grybai bus minkšti, suberkite kubeliais pjaustytas bulves, užpilkite, kad vos vos apsemtų daržoves, vandeniu ir virkite, kol bulvės suminkštės.
4.
Elektriniu trintuvu sutrinkite sriubą iki norimo tirštumo ir vėl dėkite ant viryklės. Supilkite grietinėlę, dėkite smulkintas petražoles, berkite pagal skonį druską ir pipirus ir šiek tiek pakaitinkite.
5.
Keptuvėje apkepinkite krevetes ir vieną pievagrybį, pjaustytą riekelėmis.
6.
Patiekdami į kiekvieną sriubos dubenėlį dėkite po dvi riekeles keptų pievagrybių ir po dvi krevetes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
kalėdų patiekalai
kūčių patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital