Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų kiaulienos nugarinės,
2 rauginti agurkai,
1 svogūnas,
Druskos pagal skonį
Juodųjų pipirų, maltų, pagal skonį
Aliejaus truputį
1 šaukštas grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mėsą supjaustykite į 5 dalis, išmuškite, pabarstykite druska bei pipirais. Susmulkintą svogūną pakepkite su aliejumi, tada sudėkite sutarkuotus arba smulkiai supjaustytus raugintus agurkus ir dar pakepkite.
Ant išmuštos mėsos dėkite įdaro ir susukite suktinukus. Kad jie neišsileistų, galą mėsos truputį įpjovę įkiškite į suktinuko vidų. Suktinukus apkepkite keptuvėje su aliejumi, po to sudėkite į puodą, įpilkite truputį vandens, įdėkite šaukštą grietinės ir troškinkite. Patiekite karštus su virtomis bulvėmis arba bulvių koše.