Riešutus paskrudiname orkaitėje 10 min. (200 C), nulupame lazdynų riešutų luobeles ir visus riešutus sumalame, paliekant stambesnių gabaliukų (aš mėgstu, kai smagiai krimsisi burnoje:).
Ištirpiname margariną "VILNIUS" kepiniams. Sumaišome miltus, kepimo miltelius, citrinos žievelę, riešutus, supilame sviestą ir išmaišome.
Tada supilame iki standžių putų išplaktus kiaušinių baltymus su cukrumi ir druska. Atsargiai išmaišome iki vientisos masės. Suberiame ketvirčiais pjaustytas braškes į tešlą ir įmaišome.
Tešlą supilame į keksiukų formeles ir kepame 20 min. 200 C orkaitėje.
Iškepusius paliekame atvėsti iki kambario temperatūros.
Sumaišome maskarponę su citrinų sultimis ir milteliniu cukrumi ir tepame kremą ant keksų. Puošiame braškėmis.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)