Keptos braškės

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 27)
Keptos braškės
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 puodukai nuvalytų ir pusiau perpjautų braškių (Braškės ir žemuogės)
65 g cukraus
1 šaukštas citrinos sulčių
1 šaukštas vandens
1 šaukštas cukraus
1 šaukštas tarkuotos citrinos žievelės
3 šaukštai sviesto
4 riekės baltos duonos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
Karščiui atsparų, nedidelį indą patepti sviestu, sudėti braškes, pabarstyti cukrumi. Citrinos sultis sumaišyti su vandeniu ir juo pašlakstyti braškes. Baltos duonos plutą nupjauti ir supjaustyti 1,5 cm kubeliais (duoną geriau pjaustyti, kai ji nešviežia) ir padengti braškes. Pabarstyti cukrumi. Sviestą supjaustyti mažais gabaliukais ir išdėlioti ant paviršiaus. Kepti įkaitintoje 180° C orkaitėje 25 minutes arba kol duonos kubeliai pagels. Tiekti šiltą su plakta grietinėle.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital