Puikusis sviestinis kremas tortams ir keksiukams papuošti

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 140)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 140)
Sviestinis kremas tortams keksiukams
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus sviestinis kremas tortams ir keksiukams - lengvai tepamas ir gerai išlaiko formą. Galite paruošti norimos spalvos, įpylę truputį maistinių dažų! Puikus sviestinis kremas tortams ir keksiukams - lengvai tepamas ir gerai išlaiko formą. Galite paruošti norimos spalvos, įpylę truputį maistinių dažų! Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus pudros
120 gramų sviesto
1 šaukštas pieno (apytikriai)
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį (ne per didelį) berkite cukraus pudrą, vanilinį cukrų, dėkite minkštą kambario temperatūros sviestą, arbatinį šaukštelį pieno ir truputį pamaišykite šaukštu. Tuomet mažiausiu galingumu plakite elektriniu plaktuvu iki cukraus pudra įsimaišys į sviesto masę. Tada galingumą padidinkite ir dar plakite, kol viskas susimaišys labai gerai, masė taps puresnė. Plakdami vis nukrapštykite indo kraštus, jog ant jų nebūtų neišsiplakusio kremo likučių. Plakimas užtruks, iš pradžių atrodys, jog niekas nesimaišo, bet būkite kantrūs :)
2.
Kai cukraus pudra visiškai įsimaišys, kremas gali atrodyti kiek per sausas. Įpikite dar šiek tiek pieno ir perplakite. Jeigu reikia, įpilkite dar truputį pieno, iki kremas bus norimos konsistencijos.
3.
Jeigu norite, galite įlašinti maistinių dažų ir dar kartą perplakti. Beje, vietoje pieno, spalvai taip pat galite naudoti nedidelį kiekį sulčių, pvz., burokėlių!
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (36)
Mmmm tortai
2021-04-02 22:21
Ieškojau standaus kremo, torto papuošimui. Viskas puikiai pavyko. Žinoma, valgant kremą vieną tikrai per saldus, tačiau to ir tikėjausi iš tokio tikro amerikieštiško butter cream. Tačiau dekoracijos pavyko puikiai!

Patarimas žaliems: prieš naudojant kremą puošybai, rekomenduotina jį palaikyti šaldytuve, ištraukus permaišyti ir tada darbuotis.

Pas mane namie šiltoka, o dar puošiant kremas prišyla nuo rankų, tai gavosi pliurza iš pradžių. Pašaldžius viskas liukss! ATSAKYTI
Gabija
2021-01-24 21:41
Ar būtų galimą į kremą įmaišyti juodojo šokolado arba kakavos miltelių? Nepasikeistų kremo struktūra ir standumas? ATSAKYTI
Aura
2021-01-26 12:31
Galima šiek tiek tirpinto, atvėsinto šokolado arba šaukštelį kakavos :) ATSAKYTI
Augustė
2021-01-16 01:18
Kadangi čia yra būtent amerikietiškas kremas, dėl to jis yra BEGALO saldus. Amerikiečiai tiesiog įpratę valgyti tokį kremą. ATSAKYTI
Karolina
2020-12-30 20:25
Pudros vietoj 250g galima dėt 100g? ATSAKYTI
Irina
2020-12-11 15:27
Gaunasi labai saldus kremas? ATSAKYTI
Alina
2020-12-29 19:21
Jeigu laikytis rekomenduojamų produktų kiekių, gaunamas nevalgomai saldus kremas - teko gausiai skiesti nesaldžiais ingridientais. Saldumą padeda sumažinti druskos žiupsnelis ir rūgštis (citrinos, laimai ir pan.), tačiau rekomenduojamo cukraus pudros kiekio vis tiek neverta naudoti. ATSAKYTI
Inga
2021-06-11 09:22
Tai todėl jisai ir KREMAS.Jeigu per saldu tai papjaustykit ant torto sviesto ATSAKYTI
Deimantė
2020-12-06 23:03
Be proto saldus kremas, puošiau keksiukus, ir jiems kremo reikėjo nemažai, o ir patys dar saldūs, tai valgyt praktiškai neįmanoma buvo, nebent iškart vandeniu užgėrus. Tai jei kitą kart daryčiau, tikrai per pus mažiau cukraus pudros dėčiau ATSAKYTI
Anonimas
2020-11-17 17:59
Išvis kremas,per riebus,vien svistas jauciasi,kosė nerekomenduoju darytis ATSAKYTI
Agnė
2020-11-18 11:10
Na, kremas sviestinis, nežinau, ko kito tikėtis galima iš jo, jis tikrai iš riebių kremų :) ATSAKYTI
Gabrielė
2020-08-30 14:26
O galima su šaukštu ištrinti? ATSAKYTI
Agnė
2020-11-18 11:11
Šaukštu vargiai pavyks taip išplakti, nebent laaaaabai ilgai plakti. ATSAKYTI
Eva
2020-06-17 22:10
Nesigavo kremas! Vietoj kremo gavosi kose ir nebuvo parasyta ar sviestas turi buti istirpintas ar ne... ATSAKYTI
Aistė
2020-06-18 10:09
Tai kad parašyta - kambario temperatūros turi būti sviestas :) Tokiom karštom vasaros dienom, deja, tikrai gali būt sudėtinga su sviestiniais kremais. ATSAKYTI
meida
2020-05-23 14:22
puikus receptas ATSAKYTI
Jūratė
2020-04-22 17:59
Bjaurus kremas, laaabaii saldus, trata pudra tarp dantų, o dar ir sviesto kiek, skrandininkams išvis nepatariu, pykins po to. ATSAKYTI
Agnė
2020-04-23 10:13
Kremas tikrai gana saldus, toks jis ir turi būti, juk ne vieną šaukštais valgom :) Jeigu cukraus pudra ant dantų girgžda, tuomet mažai išplakta. ATSAKYTI
Kornelija
2020-09-04 20:50
jei trata pudra, tai neišplakėt padoriai. O sviesto čia tikrai nera daug, palyginus kai dedasi kondensuotas ir sviestas vienas ant vieno ten man dar saldžiau. :) Krema paplakit ilgiau ir viskas pasiseks. ATSAKYTI
Tomas
2019-10-29 22:47
Plakiau 30 min... Nežinau, kaip sviestas taip sviestas priedo nežmoniškai saldu. Kartą per mėnesį tokį suvalgius cukraligė ir nutukimas garantuoti priedai. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital