Puikusis sviestinis kremas tortams ir keksiukams papuošti

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 104)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 104)
Sviestinis kremas tortams keksiukams
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus sviestinis kremas tortams ir keksiukams - lengvai tepamas ir gerai išlaiko formą. Galite paruošti norimos spalvos, įpylę truputį maistinių dažų! Puikus sviestinis kremas tortams ir keksiukams - lengvai tepamas ir gerai išlaiko formą. Galite paruošti norimos spalvos, įpylę truputį maistinių dažų! Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus pudros
120 gramų sviesto
1 šaukštas pieno (apytikriai)
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį (ne per didelį) berkite cukraus pudrą, vanilinį cukrų, dėkite minkštą kambario temperatūros sviestą, arbatinį šaukštelį pieno ir truputį pamaišykite šaukštu. Tuomet mažiausiu galingumu plakite elektriniu plaktuvu iki cukraus pudra įsimaišys į sviesto masę. Tada galingumą padidinkite ir dar plakite, kol viskas susimaišys labai gerai, masė taps puresnė. Plakdami vis nukrapštykite indo kraštus, jog ant jų nebūtų neišsiplakusio kremo likučių. Plakimas užtruks, iš pradžių atrodys, jog niekas nesimaišo, bet būkite kantrūs :)
2.
Kai cukraus pudra visiškai įsimaišys, kremas gali atrodyti kiek per sausas. Įpikite dar šiek tiek pieno ir perplakite. Jeigu reikia, įpilkite dar truputį pieno, iki kremas bus norimos konsistencijos.
3.
Jeigu norite, galite įlašinti maistinių dažų ir dar kartą perplakti. Beje, vietoje pieno, spalvai taip pat galite naudoti nedidelį kiekį sulčių, pvz., burokėlių!
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (22)
Gabrielė
2020-08-30 14:26
O galima su šaukštu ištrinti? ATSAKYTI
Eva
2020-06-17 22:10
Nesigavo kremas! Vietoj kremo gavosi kose ir nebuvo parasyta ar sviestas turi buti istirpintas ar ne... ATSAKYTI
Aistė
2020-06-18 10:09
Tai kad parašyta - kambario temperatūros turi būti sviestas :) Tokiom karštom vasaros dienom, deja, tikrai gali būt sudėtinga su sviestiniais kremais. ATSAKYTI
meida
2020-05-23 14:22
puikus receptas ATSAKYTI
Jūratė
2020-04-22 17:59
Bjaurus kremas, laaabaii saldus, trata pudra tarp dantų, o dar ir sviesto kiek, skrandininkams išvis nepatariu, pykins po to. ATSAKYTI
Agnė
2020-04-23 10:13
Kremas tikrai gana saldus, toks jis ir turi būti, juk ne vieną šaukštais valgom :) Jeigu cukraus pudra ant dantų girgžda, tuomet mažai išplakta. ATSAKYTI
Kornelija
2020-09-04 20:50
jei trata pudra, tai neišplakėt padoriai. O sviesto čia tikrai nera daug, palyginus kai dedasi kondensuotas ir sviestas vienas ant vieno ten man dar saldžiau. :) Krema paplakit ilgiau ir viskas pasiseks. ATSAKYTI
Tomas
2019-10-29 22:47
Plakiau 30 min... Nežinau, kaip sviestas taip sviestas priedo nežmoniškai saldu. Kartą per mėnesį tokį suvalgius cukraligė ir nutukimas garantuoti priedai. ATSAKYTI
meida
2020-05-23 14:29
del sviesto galejai ideti i atskira bliuda visa sviesta kuri naudojai pries supilant i visa mase galima pasilditi sviesta mikro bangu krosneleja jeigu turi je as taip visada darau kai reikia minksto sviesto gaminimui ir visada suveikia tik nelaikyk labai ilgai mikro bangu krosneleja kad neisitaskitu sviestas po visa mikro bangu krosnele ATSAKYTI
Anonimas
2019-10-28 19:01
Labai skanu, bet patartina dėti per pus mažiau cukraus pudros. ATSAKYTI
Aurelija
2019-09-03 10:45
Ačiū už puikų receptą :)! Tiesą sakant, kai susvėriau produktus, tai bežiūrint į tą KALNĄ cukraus pudros ir į tą mažytį sviesto gabaliuką, kirbėjo mintis, ar tikrai tos pudros tiek daug reikia, bet pamačius rezultatą - tikrai :). Kremas, aišku, saldus, ir labai sviestinis, o kaip kitaip :). Tačiau, kadangi aš jį naudojau ne keksiukams puošti, o raičiau spalvotas gėles ant torto, tai to saldumo ir riebumo buvo tiek, kiek reikia :). ATSAKYTI
Smaližė
2019-05-16 19:23
Esu iš tų žmonių kurie megsta saldžiai, bet šis kremas man persaldus buvo, net neskanu ATSAKYTI
Meda
2018-10-27 15:44
Viskas pavyko puikiai ir labai skaniai, tik įlašinau kelis lapelius citrinos rūgšties. ATSAKYTI
migle
2018-08-16 12:36
Puikus receptukas, aciu ATSAKYTI
Aura
2018-08-19 12:20
Pritariu!! ATSAKYTI
Jekaterina
2018-08-15 17:03
O reikia laikyti saldytuve? ar sitas kremas ir be saldytuvo ilgai ir gerai laiko forma? Ant kiek ilgai laiko? Aciu. Labai laukiu atsakymo:) ATSAKYTI
Laura
2018-08-15 17:11
Na šiaip visus sviestinius kremus reikėtų laikyti vėsiai, jau vien dėl sveikatos rizikų. Aišku, per valandėlę kambario temperatūroje, jeigu nėra labai karšta, jis nesutiš, bet ilgiau pabuvęs tikrai suminkštės. ATSAKYTI
Gitana
2018-06-18 12:30
Superinis kremas gavosi,puikiai islaike forma,aciu uz gera receptuka :) ATSAKYTI
Nepatenkinta
2018-01-29 18:30
Labai saldus,nelabai patiko ir tokioj masej sviesto niekaip neisimaise cukraus pudras jos per daug ir is tokios mases sugebejau papuost 12 keksiuku. ATSAKYTI
Lina
2018-01-30 11:07
O tikrai pakankamai išplakėte? Šį kremą reikia plakti gana ilgai, iš pradžių atrodo, jog niekas nesimaišo, o toliau plakant ima matytis progresas ir kremas tampa puriu. Taip, jis saldus, bet man labai patinka ir tikrai gerai laiko formą :) Na čia skonio reikalas aišku, jeigu nemėgste labai saldžiai, geriau kitąsyk darykite maskarponės ar kreminio sūrelio ar varškės ir kondensuoto pieno kremą, jie mažiau saldūs. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital