Puikusis sviestinis kremas tortams ir keksiukams papuošti

AUTORIUS:
Sandra
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 38)
Sviestinis kremas tortams keksiukams
@ Shutterstock
Autorius apie receptą: Puikus sviestinis kremas tortams ir keksiukams - lengvai tepamas ir gerai išlaiko formą. Galite paruošti norimos spalvos, įpylę truputį maistinių dažų! Puikus sviestinis kremas tortams ir keksiukams - lengvai tepamas ir gerai išlaiko formą. Galite paruošti norimos spalvos, įpylę truputį maistinių dažų! Sandra
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 gramų cukraus pudros
120 gramų sviesto
1 šaukštas pieno (apytikriai)
1 žiupsnelis vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį (ne per didelį) berkite cukraus pudrą, vanilinį cukrų, dėkite minkštą kambario temperatūros sviestą, arbatinį šaukštelį pieno ir truputį pamaišykite šaukštu. Tuomet mažiausiu galingumu plakite elektriniu plaktuvu iki cukraus pudra įsimaišys į sviesto masę. Tada galingumą padidinkite ir dar plakite, kol viskas susimaišys labai gerai, masė taps puresnė. Plakdami vis nukrapštykite indo kraštus, jog ant jų nebūtų neišsiplakusio kremo likučių. Plakimas užtruks, iš pradžių atrodys, jog niekas nesimaišo, bet būkite kantrūs :)
2.
Kai cukraus pudra visiškai įsimaišys, kremas gali atrodyti kiek per sausas. Įpikite dar šiek tiek pieno ir perplakite. Jeigu reikia, įpilkite dar truputį pieno, iki kremas bus norimos konsistencijos.
3.
Jeigu norite, galite įlašinti maistinių dažų ir dar kartą perplakti. Beje, vietoje pieno, spalvai taip pat galite naudoti nedidelį kiekį sulčių, pvz., burokėlių!
AUTORIUS: Sandra
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (10)
Meda
2018-10-27 15:44
Viskas pavyko puikiai ir labai skaniai, tik įlašinau kelis lapelius citrinos rūgšties. ATSAKYTI
migle
2018-08-16 12:36
Puikus receptukas, aciu ATSAKYTI
Aura
2018-08-19 12:20
Pritariu!! ATSAKYTI
Jekaterina
2018-08-15 17:03
O reikia laikyti saldytuve? ar sitas kremas ir be saldytuvo ilgai ir gerai laiko forma? Ant kiek ilgai laiko? Aciu. Labai laukiu atsakymo:) ATSAKYTI
Laura
2018-08-15 17:11
Na šiaip visus sviestinius kremus reikėtų laikyti vėsiai, jau vien dėl sveikatos rizikų. Aišku, per valandėlę kambario temperatūroje, jeigu nėra labai karšta, jis nesutiš, bet ilgiau pabuvęs tikrai suminkštės. ATSAKYTI
Gitana
2018-06-18 12:30
Superinis kremas gavosi,puikiai islaike forma,aciu uz gera receptuka :) ATSAKYTI
Nepatenkinta
2018-01-29 18:30
Labai saldus,nelabai patiko ir tokioj masej sviesto niekaip neisimaise cukraus pudras jos per daug ir is tokios mases sugebejau papuost 12 keksiuku. ATSAKYTI
Lina
2018-01-30 11:07
O tikrai pakankamai išplakėte? Šį kremą reikia plakti gana ilgai, iš pradžių atrodo, jog niekas nesimaišo, o toliau plakant ima matytis progresas ir kremas tampa puriu. Taip, jis saldus, bet man labai patinka ir tikrai gerai laiko formą :) Na čia skonio reikalas aišku, jeigu nemėgste labai saldžiai, geriau kitąsyk darykite maskarponės ar kreminio sūrelio ar varškės ir kondensuoto pieno kremą, jie mažiau saldūs. ATSAKYTI
Vardas
2018-09-23 23:19
Pritariu labai saldus .kitą kartą tokio nebedaryčiau. ATSAKYTI
Agnė
2018-09-24 10:07
Kad šiek tiek subalansuoti saldumą, galima įspausti truputį citrinos sulčių ar rūgštelės įdėti, bet visų saldumo suvokimas skirtingas, kas vienam labai saldu, kitam gali būti pats tas :) Man kremas irgi saldokas, todėl tai sprendžiu kitaip - tiesiog keksiukus kepu ne tokius saldžius ir kremo ant jų dedu nedaug, tuomet visas bendras skonis pavyksta tiesiog puikus :) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
kūčių patiekalai
kalėdų patiekalai
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis