Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 vaflių lakštas
600 g maltos kalakutienos
Svogūnas
Prieskonių
Aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į maltą kalakutieną įdėti pjaustytą svogūną,prieskonių ir šį įdarą tepti ant vaflių. Sluoksniuoti kol baigsis visi vafliai. Truputį palaukti, supjaustyti norima forma ir kepti aliejuje ant silpnos ugnies, apvartant abi puses.
Siaip nesvarbu tikrai koks farsas. Bet as dar apvolioju blyninej tesloj tada kepu. Galima i farsa dar surio itarkuot lb skanu.
ATSAKYTI
Neringa
2015-01-09 14:20
Skanu:)
ATSAKYTI
Nijolė
2013-03-10 18:11
Nebūtinai kalakutiena, bet kokios mėsos faršas
ATSAKYTI
Vilius
2011-02-05 16:46
Butinai pameginkit sita receptuka . as pats jo nebandziau bet mama mano daro palei save visalaik tai kiek cia atitinka tas receptas mano mamos as nezinau bet daug skirtis negaletu :) . Skonis fantastiskaasS!!!
ATSAKYTI