Kepti langustai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Kepti langustai
Kepti langustai
Kepti langustai
Kepti langustai
Autorius apie receptą: Paruošimas neįtikėtinai paprastas, o valgymo malonumas didelis. Langustų mėsa yra labai aromatinga, standi, sultinga ir subtilaus, kiek saldoko skonio. Paruošimas neįtikėtinai paprastas, o valgymo malonumas didelis. Langustų mėsa yra labai aromatinga, standi, sultinga ir subtilaus, kiek saldoko skonio. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
10 vienetų langusto (apie 25 cm ilgio)
3 skiltelės česnako (smulkintų)
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
pagal poreikį rozmarinų šakelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Langustus nuplauname ir gerai nusausiname.
2.
Keptuvėje įkaitiname aliejų, suberiame pipirus, česnakus, sudedame rozmariną ir truputį pakepiname, kad aliejus įgautų skonį.
3.
Sudedame langustus ir apkepame iš abiejų pusių po maždaug 5 min, pagardiname druska. Kepimo laikas priklauso nuo langustų dydžio.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital