Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)
1 vienetas | kalakuto (vidutinio dydžio) | |
250 gramų | sviesto (kambario temperatūros) | |
50 mililitrų | sojos padažo | |
3 skiltelės | česnako | |
1 šaukštas | čiobrelių (naudojome "Santa Maria") | |
0.5 šaukšto | druskos | |
0.5 šaukšto | maltų juodųjų pipirų (naudojome "Santa Maria") | |
Įdarui: | ||
2 vienetai | obuolių | |
2 vienetai | svogūnų | |
0.5 stiklinės | džiovintų slyvų | |
100 mililitrų | vandens | |
1.5 šaukštelio | čiobrelių (naudojome "Santa Maria") | |
Padažui: | ||
300 mililitrų | grietinėlės, 35% riebumo | |
2 šaukšteliai | akmens druskos (naudojome "Santa Maria") | |
0.5 šaukštelio | maltų juodųjų pipirų (naudojome "Santa Maria") |