Faršu įdarytos paprikos orkaitėje

AUTORIUS:
Laura
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 179)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 179)
PARTNERIO TURINYS
Šis turinys inicijuotas projekto partnerio
Mėsa faršu įdarytos paprikos
@Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai raudonosios paprikos (tinka ir kitų spalvų)
500 gramų maltos mėsos (naudojau perpus jautieną su kiauliena)
250 gramų ryžių (virtų)
100 gramų sūrio
1 vienetas svogūnų
1 sauja žalumynų (petražolių, krapų, bazilikų ar kt.)
pagal skonį prieskonių mėsai
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Svogūną ir žalumynus smulkiai sukapoti bei sumaišyti su malta mėsa ir virtais (būtinai visiškai atvėsusiais) ryžiais. Pagal skonį pagardinti druska, pipirais ir mėgiamais prieskoniais mėsai.
2.
Paprikas perpjauti pusiau ir išskobti sėklytes (kotelių nenupjaukite). Į paprikų puseles standžiai pridėti mėsos įdaro.
3.
Paprikas sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepti iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 minučių.
4.
Likus keletui minučių iki kepimo pabaigos apibarstyti tarkuotu sūriu. Skanaus!
AUTORIUS: Laura
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Leticija
2018-08-23 17:23
Labai skanu! ATSAKYTI
Vida
2015-06-23 08:23
Labai gardus receptas, neturiu ka pridurti - skanu!! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis