Keksiukai su mėsa, sūriu ir švelniu špinatų kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Keksiukai su mėsa, sūriu ir švelniu špinatų kremu
Autorius apie receptą: Skanūs ir šilti, ir šalti. Vietoje vištienos galite naudoti kiaulieną, kalakutieną ar jautieną. Skanūs ir šilti, ir šalti. Vietoje vištienos galite naudoti kiaulieną, kalakutieną ar jautieną. Stebuklinga virtuvė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
180 gramų kvietinių miltų
2 vienetai kiaušinių
120 mililitrų kefyro
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuoto)
100 gramų vištienos (virtos)
60 mililitrų aliejaus
1 šaukštelis sodos
0.5 šaukštelio druskos
šiek tiek prieskonių
Kremui:
200 gramų filadelfijos sūrio
25 gramai špinatų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Virtą vištieną supjaustykite kubeliais. Sumaišykite su tarkuotu sūriu.
2.
Kiaušinius išplakite su druska ir prieskoniais. Įplakite kefyrą su soda, aliejų. Po tu suberkite mėsą ir sūrį. Galiausiai po truputį beriant, įmaišykite ir miltus.
3.
Tešla užpildykite kepimo formeles (2/3) ir kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 25 minučių.
4.
Kremui dubenyje elektriniu trintuvu gerai sutrinkite špinatus iki vientisos masės. Į masę dėkite filadelfijos sūrį ir išplakite elektriniu plakikliu, kol susidarys puri masė.
5.
Keksiukus puoškite kremu.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital