Keksiukai su šokolado įdaru ir maskarponės kremu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 11
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Keksiukai su šokolado įdaru ir maskarponės kremu
Keksiukai su šokolado įdaru ir maskarponės kremu
Keksiukai su šokolado įdaru ir maskarponės kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 11
Tešlai:
180 gramų kvietinių miltų (naudojau Kauno Grūdų EKSTRA a.r. 405D)
2 vienetai kiaušinių
120 gramų sviesto
120 gramų grietinės
100 gramų rudojo cukraus
80 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
1 šaukštelis vanilės ekstrakto
1 šaukštelis kepimo miltelių
Sulaistymui:
50 mililitrų rudojo romo
2 šaukštai cukraus (apytikriai)
pagal poreikį kavos (stiprios, juodos)
Įdarui:
30 gramų juodojo šokolado
30 gramų grietinėlės, 35% riebumo
Antram įdarui:
50 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
30 gramų sūdytų žemės riešutų
20 gramų sviesto
Kremui:
200 gramų grietinėlės
200 gramų maskarponės sūrio
3 šaukštai cukraus miltelių (apytikriai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Sviestą išplakame su cukrumi, mušame kiaušinius, po kiekvieno išplakame, pridedame rududu ir vėl išplakame.
2.
Dedame grietinę, vanilės ekstraktą ir vėl išplakame, galiausiai suberiame Kauno grūdų EKSTRA kvietinius miltus sumaišytus su kepimo milteliais. Tešla pripildome keksiukų formeles ir kepame iki 180C įkaitintoje orkaite maždaug 25min
3.
Kol keksiukai plaka pasiruošiame kavą sulaistymui, ją galime paruošti kavinuko pagalba arba galime paruošti įprastą kavą ir nukošti.
4.
Ruošiame karamelės įdarą. Išplakame sviestą ir rududu. Susmulkiname riešutus ir sumaišome su išplaktu kremu.
5.
Šokolado įdarui užverdame grietinėlę, išjungiame kaitrą, sudedame šokoladą, šiek tiek palaukiame ir sumaišome.
6.
Grietinėlės maskarponės kremui plakame grietinėlę, cukrų ir maskarponę kartu, svarbu, kad produktai būtų šalti, tuomet neturėsite jokių problemų ruošiant kremą
7.
Iškeptus keksiukus atvėsiname, išimame viduriukus, sulaistome, dedame šokoladinį kremą, po to karamelinį ir aptepame makarponės grietinėlės kremu taip kaip norisi.
8.
Šventiškam eglučių variantui dar prireiks valgomų lazdelių bei tinkamo antgalio ir vuolia! Atkreipkite dėmesį, gal lazdelės po kurio laiko sudrėksta, tad valgyti geriausia iš karto
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital