Kalėdinės bandelės su grybais

AUTORIUS:
Martyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 29)
Kalėdinės bandelės su grybais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 svogūnas
30 g džiūvėsėlių
300 g pievagrybių
25 g tarkuoto džiovinto baravyko
1 pak. sluoksniuotos bemielės tešlos
15 g bazilikų, druskos, pipirų
40 g grietinėlės
50 g kumpio
džiovinto baravyko
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pievagrybius nulupti, nuplauti, supjaustyti smulkiai, kaip ir svogūnus bei kumpį. Į keptuvę dedame sviestą ir pakepame svogūnus, tada beriame grybus, kumpį ir viską pabarstome prieskoniai ir paliekame pasitroškinti, o prieš tai įmesti ir smulkiai supjaustytą džiovintą baravyką. Po 7 min. supilti grietinėlę ir džiūvėsėlius ir patroškinti 2 min. Šiuo įdaru patepti kvadratais supjaustytą tešlą, suvynioti, aptepti kiaušinio plakiniu ir kepti orkaitėje 180 C apie 15 min. SKANAUS!
AUTORIUS: Martyna
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital