Kalakutienos kotletai

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 11)
Kalakutienos kotletai
Kalakutienos kotletai
Kalakutienos kotletai
Autorius apie receptą: Minkšti, sultingi, mažyčiai. Su malonumu juos valgė ir mano merginos, nors jos nėra labai didelės kotletų gerbėjos. Minkšti, sultingi, mažyčiai. Su malonumu juos valgė ir mano merginos, nors jos nėra labai didelės kotletų gerbėjos. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas maltos kalakutienos
100 mililitrų grietinėlės
1 vienetas kiaušinių
1 vienetas svogūnų
1 skiltelė česnako
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis malti baltieji pipirai
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus (kepimui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Svogūną ir česnaką nulupame. Smulkiai sukapojame.
2.
Į kalakutieną mušame kiaušinį, supilame grietinėlę. Beriame smulkintą česnaką ir svogūną, raudonėlį, druską ir pipirus. Masę gerai išmaišome.
3.
Drėgnais delnais iš mėsos masės gnybiame nedidelį gabalėlį. Iš jo tarp delnų suformuojame mėsos paplotėlį.
4.
Keptuvėje įkaitiname aliejų. Kotletus kepame iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.
5.
Valgėme su apvirtomis ir apkeptomis bulvėmis. Kotletus patiekiau su persilado pagardu .
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital