Žalumynų pagardas Persiladas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 10)
Žalumynų pagardas Persiladas
Žalumynų pagardas Persiladas
Žalumynų pagardas Persiladas
Autorius apie receptą: Niekaip nesuprantu, kodėl tokių prieskonių nepagaminau anksčiau? Bet geriau vėliau, negu niekada. Prieskoniai kvapnūs, gaivūs. Paruošti šaldytuve gali stovėti ir Niekaip nesuprantu, kodėl tokių prieskonių nepagaminau anksčiau? Bet geriau vėliau, negu niekada. Prieskoniai kvapnūs, gaivūs. Paruošti šaldytuve gali stovėti ir savaitę. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1 pundelis petražolių
2 skiltelės česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 žiupsnelis jūros druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Petražoles nuplauname, nusausiname. Česnaką nulupame. Petražoles ir česnaką pasmulkiname iki vientisos masės, galima peiliu arba maisto smulkintuvu.
2.
Įmaišome jūros druską.
3.
Paruoštus prieskonius dedame į indelius, užpilame aliejumi. Dedame į šaldytuvą, kol prireiks.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital