Įdarytų pievagrybių užkandėlė su krabų lazdelėmis ir sūriu

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Įdaryti pievagrybiai su sūriu krabais
Įdaryti pievagrybiai su sūriu krabais
Įdaryti pievagrybiai su sūriu krabais
Įdaryti pievagrybiai su sūriu krabais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
10 vienetų rudųjų pievagrybių (ar daugiau)
150 gramų krabų lazdelių (naudojau "Viči" snieginių krabų skonio)
100 gramų kreminio sūrio
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių (ar mulkintų kukurūzų dribsnių + trupučio pabarstymui)
2 skiltelės česnako
1/4 šaukštelio rūkytos paprikos miltelių
1/4 šaukštelio džiovinto raudonėlio
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Pievagrybius nuplauname ir pašaliname kotelius.
2.
Indelyje sumaišome smulkintas krabų lazdeles, kreminį sūrį, džiūvesėlius, trintą česnaką, visus prieskonius.
3.
Paruoštu mišiniu įdarome pievagrybius. Beje, jei liks įdaro – jį galite puikiausiai patiekti kaip vieno kąsnio užkandį ant batono ar trapučių.
4.
Pabarstome džiūvesėlių ant viršaus.
5.
Kepame 180 C laipsnių orkaitėje 10 minučių.
6.
Iškepusius grybus perkeliame ant popierinės servetėlės ir leidžiame ten pastovėti 10 minučių – kepti grybai išleis vandens, kurį servetėlės sugers.
7.
Patiekiant galima papildomai pabarstyti šviežiu čiobreliu.
Daugiau maistingų ir stilingų receptų galite rasti šioje Kristinos knygoje
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis