Gurmaniška alyvuogių užtepėlė

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Gurmaniška alyvuogių užtepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
10-12 kvietinės "Virtuvės mitų griovėjų" duonos riekės
2 v.š alyvuogių aliejaus
150 g žalių alyvuogių
2 skiltelės česnako
1 raudonoji paprika (vidutinio dydžio)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Alyvuoges suberiame į indą jau nusausintas.
Papriką išsidarinėjame ir pakepame kelias minutes keptuvėje su alyvuogių aliejumi. Kai paprika iškepa, ją dedame ant alyvuogių.
Nusilupame dvi skilteles česnako ir taip pat dedame į bendrą dubenėlį.
Tada viską susmulkiname su trintuvu iki vientisos masės.
Tepame ant paskrudinto batono.
AUTORIUS: Rita
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital