Grybų ir duonos apkepas

AUTORIUS:
Giedrė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 33)
Grybų ir duonos apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g grybų
1 šaukštas sviesto
1,5 stiklinės juodos duonos džiuvėsėlių
2 svogūnai
1 stiklinė grietinės
Druska
Juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti, supjaustyti grybai apverdami pasūdytame vandenyje. Supjaustyti svogūnai, duonos džiūvėsėliai ir grybai su prieskoniais (atskirai) pakepinami riebaluose. Į riebalais išteptą apkepo formą sluoksniais dedama kepinti džiūvėsėliai, grybai, svogūnai. Viršutinis sluoksnis turi būti grybų. Viskas užpilama grietine ir kepama orkaitėje. Apkepas tiekiamas karštas apkepo formoje.
AUTORIUS: Giedrė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital