Autorius apie receptą:
Šeimoje labai mėgstame šias bandelės kepti savaitgalio pusryčiams - reikės vos 3 ingredientų ir maždaug pusvalandžio (kartu su kepimu). Iškepusias tiekiame prie
Šeimoje labai mėgstame šias bandelės kepti savaitgalio pusryčiams - reikės vos 3 ingredientų ir maždaug pusvalandžio (kartu su kepimu). Iškepusias tiekiame prie kiaušinienės, pjauname išilgai perpus ir ruošiame sumuštinukus su kumpiu ar tepame uogiene - visaip skanu.
(...daugiau)(...mažiau)
Larisa
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
250 mililitrų
kefyro
200 gramų
kvietinių miltų
(apytikriai)
1 šaukštelis
kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Į kefyrą berti kepimo miltelius, pusę miltų ir maišyti.
2.
Toliau maišant, po truputį berti miltus ir minkyti tešlą. Miltų berti tiek, kad tešla nebūtų lipni, bet minkšta puri.
3.
Stalą pabarstyti miltais. Ant jų ištampyti tešlą maždaug iki 1 - 2 cm storio.
4.
Sausainių formele ar stikline iš tešlos lakšto išspausti bandeles. Likusią tešlą peminkyti, vėl ištampyti ir vėl spausti bandeles.
5.
Bandeles sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti iki 190 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių.