Greitai mineraliniu vandeniu paraugti agurkai

AUTORIUS:
Justyna
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Greitai mineraliniu vandeniu paraugti agurkai
Autorius apie receptą: Greitai raugintų agurkėlių skonis nuostabus. Jie išlieka traškūs, intensyvios spalvos, o lengvas įrūgimas malonina skonio pojūčius. Greitai raugintų agurkėlių skonis nuostabus. Jie išlieka traškūs, intensyvios spalvos, o lengvas įrūgimas malonina skonio pojūčius. Justyna
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
300 gramų agurkų
0.5 litro mineralinio vandens
10 skiltelių česnako
3 šaukšteliai druskos
1 sauja krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Agurkus nuplauti ir nupjauti galiukus. Česnakus supjaustyti riekelėmis.
2.
Į indo dugną sudėti pusę nesmulkintų krapų, ant jų agurkus, po to česnakus ir vėl krapus.
3.
Puodelyje sumaišyti mineralinį vandenį su druska ir užpilti ant agurkų tiek, kad jie būtų apsemti.
4.
Indą sandariai uždengti ir palikti stovėti 14 valandų.
AUTORIUS: Justyna
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital