Drėgnas obuolių pyragas

AUTORIUS:
Renata Nargelaitė-Tamašauskienė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Drėgnas obuolių pyragas
Drėgnas obuolių pyragas
Drėgnas obuolių pyragas
Autorius apie receptą: Pirmas šio rudens obuolių pyragas! Pavyko drėgnas ir purus. Pirmas šio rudens obuolių pyragas! Pavyko drėgnas ir purus. Renata Nargelaitė-Tamašauskienė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai kiaušinių
350 gramų kvietinių miltų
250 gramų kepinių margarino
120 gramų cukraus
5 vienetai obuolių (vidutinio dydžio)
10 gramų vanilinio cukraus
2 šaukšteliai kepimo miltelių (nubrauktų)
pagal skonį rudojo cukraus
pagal skonį cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Obuolius nulupti, dalį supjaustyti skiltelėmis, dalį mažais gabalėliais (pabarstyti cukrumi ir cinamonu, kai tešla bus paruošta).
2.
Į dubenį įmušti kiaušinisu, berti cukrų, vanilę, išplakti elektriniu plakikliu iki purios masės.
3.
Į kiaušinių masę dėti margariną ir dar kartą išplakti. Tuomet įsijoti miltus su kepimo milteliais ir išmaišyti su mentele, kol neliks sausų miltų (masė gaunasi labai tiršta, ją reikia drėbti į skardą).
4.
Į paruoštą masę sudėti obuolius pjaustytus mažais gabalėliais. Viską gerai vėl permaišyti.
5.
kepimo formą iškloti kepimo popieriumi, sukrėsti masę, ją tolygiai paskirstyti ir ant viršaus sudėti obuolius pjaustytus skiltelėmis.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 45 minutes.
AUTORIUS: Renata Nargelaitė-Tamašauskienė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital