Cukinijų ir vištos skrandukų apkepėlė

AUTORIUS:
Neringa Brasaitė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 28)
Cukinijų ir vištos skrandukų apkepėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 vidutinio dydžio cukinijos
250 g rūkytų vištų skrandukų
300 g fermentinio sūrio
300 ml grietinėlės
2 svogūnų
aliejus
maltų juodųjų pipirų
druskos
kitų prieskonių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Cukinijas paruošiamos taip: nulupamos, perpjaunamos išilgai, išimamos sėklos. Paruošta cukinija supjaustoma pusžiedžiais. Svogūnai susmulkinami ir kepinami aliejuje, suberiami smulkiai supjaustyti skrandukai. Kai jie apkepa, sudedami cukinijų pusžiedžiai. Masė dar pakaitinama, pagal skonį paskaninama juodaisiais pipirais, druska ar kitais patinkančiais prieskoniais. Supilama grietinėlė, o kai ji sutirštėja, apkepėlė sukrečiama į kepimo indą, apibarstoma tarkuotu fermentiniu sūriu, uždengiama ir palaikoma, kol išsilydys sūris. Galima keletą minučių patiekalą palaikyti ir įkaitintoje orkaitėje. Savo šeimynai apkepėlę patiekiu su virtomis bulvėmis.
AUTORIUS: Neringa Brasaitė
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital