Česnakas, keptas su čiobreliais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Česnakas, keptas su čiobreliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
4 didelės česnako galvutės
1/4 stiklinės aliejaus
2 šaukštai šviežių džiovintų čiobrelių arba 2 šaukšteliai
šviežiai maltų pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nulupti dalį išorinių česnako lukštų. Nuo kiekvienos galvutės viršaus nupjauti apie 1 cm (kad būtų matomos skiltelės). Sudėti česnakus (kiekvieną atskirai) ant folijos gabalo, apipilti šaukštu aliejaus, pabarstyti čiobreliais, druska ir pipirais. Folijos kampus kruopščiai suvynioti, kad būtų uždaras krepšelis. Kepti, kol visai suminkštės (45-60 min.)
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital