Bulvių suflė

AUTORIUS:
Kristina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 55)
Bulvių suflė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g bulvių
1 didelis svogūnas
2 v. š. sviesto
1 skiltelė česnako
3 kiaušiniai
200 g 9 % riebumo varškės
200 g laišišos filė (rūkytos)
1 žiupsnelis malto muskato
druska
malti juodieji pipirai
1 žiupsnelis maltos saldžiosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Bulves išviriau su lupenomis. Pravėsusias nulupau. Sutryniau. Į bulvių masę subėriau smulkiai supjaustytą ir svieste apkeptą svogūną, smulkiai supjaustytą lašišą, varškę, išspaustą česnaką. Pagardinau druska, pipirais, maltu muskatu. Kiaušinių trynius atskyriau nuo baltymų. Trynius įmaišiau į bulvių masę. Baltymus išplakiau iki standžių putų ir atsargiai įmaišiau į bulvių masę. Suflė indelius ištepiau sviestu, kad kepdama suflė nepriliptų. Sudėjau suflė masę. Kepiau 200 laipsnių orkaitėje apie 45 minutes. Iškepusią apibarsčiau paprikos milteliais. Skanaus!
AUTORIUS: Kristina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
grilio patiekalai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital