Bulvių apkepas su vištų sparneliais

AUTORIUS:
Agnė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 32)
Bulvių apkepas su vištų sparneliais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Marinuotų vištos sparnelių, 1 kg
Bulvių, didelių, 1 kg
600 ml grietinėlės (riebios)
Sviestas, mažas pakutis
2-3 česnako skiltelių
Druskos
Pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:

Bulves nuskuskite, nuplaukite ir supjaustykite plonais griežinėliais.Susmulkinkite česnaką.
Sviestą atšaldykite.
Į didelį kepimo indą sluoksniais dėkite bulves ir kiekvieną sluoksnį užpilkite grietinėle, užberkite prieskonių, dėti plonais gabaliukais atriekto sviesto ir smulkinto česnako.  Ant paskutinio sliuoksnio dėkite marinuotus paukštienos sparnelius.  Galima apibarstyti mėgiamais prieskoniais ar papuošti krapų šakelėmis. Kepkite įkaitintoje 180 C orkaitėje apie valandą.  Skanaus!

AUTORIUS: Agnė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital