Braškių uogienė, kurios nereikia virti

AUTORIUS:
Sima
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Braškių uogienė, kurios nereikia virti
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sutrynę uogas su cukrumi gausite puikiausią uogienę, pasižyminčią tiek nuostabiu skoniu bei aromatu, tiek ir ypatingu gaivumu. Tiesa, šiai uogienei reikės daugiau cukraus, Sutrynę uogas su cukrumi gausite puikiausią uogienę, pasižyminčią tiek nuostabiu skoniu bei aromatu, tiek ir ypatingu gaivumu. Tiesa, šiai uogienei reikės daugiau cukraus, padėsiančio ją ilgėliau išsaugoti nepakitusią. Šią uogienę taip pat būtina laikyti šaltai (tinka šaldytuvas ar tikrai vėsus rūsys). Norite paįvairinti? Dalį braškių pakeiskite žemuogėmis. (...daugiau) Sima
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1.5 kilogramo cukraus
1 kilogramas braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Braškes atrinkite, pašalinkite kotelius su lapeliais, nuplaukite, išdžiovinkite.
2.
Uogas sutrinkite mediniu šaukštu ar bulvių košės grūstuvu, užpilkite cukrumi ir maišykite iki kol cukrus visiškai ištirps.
3.
Sutrintą uogienę supilkite į sterilius stiklainius, paliekant 5 cm nuo viršus. Viršuje užberkite 1-1,5 cm cukraus sluoksnelį, kuris veiks tarsi „kamštis", apsaugos nuo rūgimo, galiausiai sandariai užsukite. Šią uogienę laikykite šaldytuve, šaltame rūsyje.
AUTORIUS: Sima
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital