Naminis vyšnių likeris

AUTORIUS:
Daiva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Vyšnių likeris
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Visai paprastai paruošiamas ir labai skanus naminis vyšnių likeris. Dažniausiai jį naudoju pyragų sulaistymui ar kitiems desertams pagardinti, pvz., užpilti ant ledų. Visai paprastai paruošiamas ir labai skanus naminis vyšnių likeris. Dažniausiai jį naudoju pyragų sulaistymui ar kitiems desertams pagardinti, pvz., užpilti ant ledų. Daiva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 gramų vyšnių
500 gramų cukraus pudros
500 mililitrų degtinės (arba konjako)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Vyšnias nuvalyti nuo kotelių, nuplauti ir nusausinti.
2.
Kiekvieną vyšnią pradurti mediniu smeigtuku iki kauliuko. Sudėti į švarų stiklainį, užberti cukraus pudrą, tuomet atsargiai užpilti degtinę. Nemaišyti!
3.
Stiklainį sandariai uždaryti ir palikti stovėti sausoje vėsioje vietoje, pvz., viršutinėje virtuvės spintelės lentynoje apie 2-3 mėnesius. Stiklainio nepurtyti ir nejudinti.
4.
Pastovėjusį likerį perkošti per marlę ir išpilstyti į buteliukus, saugoti vėsiai.
AUTORIUS: Daiva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis