Biskvitinis braškių ir rabarbarų pyragas

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Biskvitinis braškių ir rabarbarų pyragas
Autorius apie receptą: Purus, šiek tiek drėgnas, su gaiviu braškių aromatu ir puikia rabarbarų rūgštele. Kad tik galėčiau, pavaišinčiau visus. Tad nors virtualiai, bet siunčiu po gabalėlį Purus, šiek tiek drėgnas, su gaiviu braškių aromatu ir puikia rabarbarų rūgštele. Kad tik galėčiau, pavaišinčiau visus. Tad nors virtualiai, bet siunčiu po gabalėlį pyrago. Užtruksite gaminant apie 20 min + 30 min, kol pyragas keps. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
3 vienetai rabarbarų
150 gramų braškių
Tešlai:
4 vienetai kiaušinių
180 gramų kvietinių miltų
180 gramų cukraus
4 šaukštai aliejaus
1 šaukštelis vanilinio cukraus
1.5 šaukštelio kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
Pabarstymui:
šiek tiek cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinius išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, kol masė pabals ir patrigubės. Supilame aliejų ir gerai išmaišome. Įsijojame miltus ir kepimo miltelius, suberiame druską. Gerai išmaišome.
2.
Braškes supjaustome griežinėliais.
3.
Rabarbarų kotus supjaustome nedideliais gabalėliais. Įmaišome į tešlą. Tešlą pilame į kepimo indą išklotą kepimo popieriumi. Ant viršaus dėliojame braškių gabalėlius.
4.
Kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
5.
Iškepusį pyragą pabarstome cukraus pudra.
Patarimai:
Kepimo forma 24 cm skersmens arba stačiakampė (joje kepiau ir aš).
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital