Varškinės tešlos bandelės su mėsa

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Varškinės tešlos bandelės su mėsa
Autorius apie receptą: Labai skanios ir nesunkiai paruošiamos bandelės su nuostabaus skonio įdaru. Labai skanios ir nesunkiai paruošiamos bandelės su nuostabaus skonio įdaru. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Tešlai:
350 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų aliejaus
125 gramai varškės (vientisos, drėgnos, minkštos)
100 mililitrų pieno
2 šaukšteliai kepimo miltelių
2 šaukštai cukraus (be kaupo)
1 žiupsnelis druskos
Įdarui:
3 vienetai vištienos ketvirčių (didelių, virtų)
1 vienetas svogūnų
2 šaukštai sultinio (to, kuriame virė vištos ketvirčiai)
pagal skonį šaldytų špinatų (atitirpintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį sviesto
Aptepimui:
1 vienetas kiaušinių trynių
1 šaukštas pieno
Pabarstymui:
pagal skonį sezamo sėklų
pagal skonį aguonų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Įdarui paruošti virtą vištieną sumalti, sudėti į dubenėlį, berti druską, pipirus.
2.
Svogūną supjaustyti nedideliais gabaliukais. Į keptuvę dėti sviestą, ištirpinti, suberti svogūną ir kepti iki kol suminkštės. Tuomet sudėti špinatus ir pakepti kelias minutes.
3.
Į keptuvę su špinatais sudėti maltą vištieną, pilti porą šaukštų sultinio, kuriame virė vištiena, tuomet įdaras bus sultingesnis.
4.
Tešlai paruošti, varškę dėti į dubenį, berti cukrų, druską ir išmaišyti, pilti pieną, aliejų ir vėl išmaišyti. Tuomet įsijoti miltus su kepimo milteliais ir išminkyti tešlą, ji turi būti minkšta ir nelimpanti prie rankų.
5.
Paruoštą tešlą padalinti į 8 lygias dalis, iš kiekvienos kočėlu iškočioti paplotėlį, dėti per vidurį įdaro ir suformuoti bandeles.
6.
Aptepimui į dubenį įleisti trynį, pilti pieną ir išplakti. Paruoštas bandeles aptepti paruoštu plakiniu, pabarstyti sezamo sėklomis ir aguonomis.
7.
Kepti įkaitintoje iki 180 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 25 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital