Baltieji triufeliai su kardamonu

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Baltieji triufeliai su kardamonu
Autorius apie receptą: Burnoje tirpstantys subtilaus skonio triufeliai. Saldus baltasis šokoladas pagardintas kardamonais. Triufeliai puikiai tinka Kalėdinės vakarienės desertui. Burnoje tirpstantys subtilaus skonio triufeliai. Saldus baltasis šokoladas pagardintas kardamonais. Triufeliai puikiai tinka Kalėdinės vakarienės desertui. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
600 gramų balto šokolado
200 mililitrų grietinėlės
4 šaukštai cukraus pudros
2 šaukšteliai malto kardamono (naudojome "Santa Maria")
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Užvirinkite grietinėlę ir nuimkite prikaistuvį nuo viryklės. Leiskite atvėsti.
2.
Stambiai sutrupinkite šokoladą ir įmaišykite į grietinėlę. Maišykite tol, kol šokoladas ištirps.
3.
Suberkite kardamoną ir sumaišykite su šokoladu.
4.
Palikite atvėsti šaldytuve maždaug vienai valandai.
5.
Suformuokite 25 mažus triufelius.
6.
Prieš patiekdami apibarstykite triufelius cukraus pudra.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital