Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
250 mililitrų
sultinio
1 šaukštas
kvietinių miltų
10 gramų
sviesto
1 šaukštas
krapų
(smulkintų, arba kitų žalumunų)
pagal skonį
druskos
šiek tiek
pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Miltai kepinami svieste, kol gražiai pagels ir paskleis riešutų kvapą.
2.
Tada jie po truputį, plakant šluotele atskiedžiami sultiniu ir keletą minučių pavirinami, kol padažas ima tirštėti. Sudedami smulkinti krapai ir dar 1-2 minutes pavirinama.
3.
Jeigu gaminant padažą atsirado gumuliukų, paruoštą padažą galima pertrinti per sietelį.
4.
Paruoštą ir nuimtą nuo ugnies padažą galima papildomai užbalinti šaukštu grietinės arba įdėti šaukštą pomidorų padažo (bus rausvas padažas).
5.
Šis padažas labai tinka įvairiems mėsos patiekalams.