Špinatų pesto

AUTORIUS:
Jurgitos receptai,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Špinatų pesto
Autorius apie receptą: Tradicinis itališkas pesto daromas su bazilikais, bet aš turėjau špinatų, kuriuos reikėjo sunaudoti - man patiko dar labiau, nei su bazilikais. Riešutus galite naudoti ir kitus, Tradicinis itališkas pesto daromas su bazilikais, bet aš turėjau špinatų, kuriuos reikėjo sunaudoti - man patiko dar labiau, nei su bazilikais. Riešutus galite naudoti ir kitus, pvz. anakardžių. (...daugiau) Jurgitos receptai
Redakcijos nuomonė: Dar vienas puikus Jurgitos receptas. Mes patys, būdami tikri pesto fanatikai, variaciją su špinatais užskaitėme net labai. Šis pesto gaunasi švelnesnis negu bazilikų ir Dar vienas puikus Jurgitos receptas. Mes patys, būdami tikri pesto fanatikai, variaciją su špinatais užskaitėme net labai. Šis pesto gaunasi švelnesnis negu bazilikų ir idealiai tinka ant skrebučio kaip užtepėlė ar salotoms pagardinti ar ant makaronų. Bandėme jį su įvairiais riešutais - tiek su kedro, tiek su graikiniais, bet labiausiai mums patiko su anakardžiais. O ir kaina jų draugiškesnė negu kedro. Jeigu mėgstate kiek aštriau, įspauskite 1-2 skilteles česnako, jis čia labai tinka. O jeigu norisi ir įvairovės, ir šiek tiek klasikos, galite vietoje pusės špinatų naudoti bazilikus. Tokia variacija mums labai pasiteisino. Tad laisvę fantazijai ir turėsite jūsų pačiū tobulą pesto padažą! (...daugiau)
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
100 gramų špinatų
60 gramų kedro riešutų
60 gramų kietojo sūrio (tarkuotas)
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek pipirų
šiek tiek druskos (jei reikia)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Špinatus, riešutus, sūrį ir aliejų sudedame į blenderį (smulkintuvą) ir sumalame.
2.
Jei pesto bus per tirštas, įpilkite dar šiek tiek aliejaus ir išmaišykite.
3.
Paragaukite ir įdėkite šiek tiek pipirų bei druskos (jeigu norėtųsi sūriau).
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital