Gaivus jogurto ir agurkų padažas "Tzatziki"

AUTORIUS:
Bake In Heels,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Jogurto ir agurkų padažas tzatziki
Autorius apie receptą: Lengvas, gaivus ir labai universalus pagardas. Tinka prie mėsos, žuvies, grilio patiekalų arba tiesiog skanus kaip dip’as, kabinant jį su daržovėmis. Lengvas, gaivus ir labai universalus pagardas. Tinka prie mėsos, žuvies, grilio patiekalų arba tiesiog skanus kaip dip’as, kabinant jį su daržovėmis. Bake In Heels
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 stiklinė graikiško jogurto
2 vienetai agurkų (trumpavaisių)
2 skiltelės česnako
1 šaukštas alyvuogių aliejaus
1 šaukštas citrinų sulčių (iš daugmaž ketvirčio citrinos)
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Agurkus sutarkuokite burokine tarka ir rankomis gerai nuspauskite nuo skysčio, kad nebūtų vandeningi ir neatskiestų padažo.
2.
Jogurtą, agurkus, smulkiai sukapotą česnaką, citrinų sultis ir aliejų sumaišykite.
3.
Pagal skonį pagardinkite druska bei pipirais ir dėkite į šaldytuvą pastovėti bent pusvalandį (o jei ilgiau, bus dar skaniau, galima ir per naktį).
AUTORIUS: Bake In Heels
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital