Baklažanų apkepas

AUTORIUS:
Raminta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 43)
Baklažanų apkepas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
1 baklažanas;
0,5 svogūno;
1 skiltelė česnako;
1 morka;
2 šaukštai pomidorų padažo;
150 g maltos mėsos;
50 g fermentinio sūrio;
Druskos ir pipirų mėsai;
aliejaus kepimui.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Baklažaną nulupti ir supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sutarkuoti morką. Svogūną ir česnaką pjaustome kubeliais ir šiek tiek pakepiname, tada dedame baklažano minkštimą ir morkas. Viską pakepti apie 10 minučių. Mėsą paskaniname prieskoniais ir kepame atskirai keptuvėje apie 10 minučių. Kai mėsytė iškepa, sudedame pomidorų padažą ir troškintas daržoves. Viską gerai išmaišome ir patroškiname kelias minutes. Viską dedame į kepimo indus, apibarstome tarkuotu fermentiniu sūriu ir kepame 180 0C apie 10 minučių, kol sūris gražiai apskrus. Skanaus :)
AUTORIUS: Raminta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
vilma
2011-03-26 09:52
pigu, greita ir skanu:)) ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital