Avižiniai keksiukai su juodaisiais serbentais be miltų

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Avižiniai keksiukai su juodaisiais serbentais be miltų
Autorius apie receptą: Tobulas pasirinkimas lengviems pusryčiams arba užkandžiui tarp pagrindinių valgių. Be glitimo ir pridėtinio cukraus. Tobulas pasirinkimas lengviems pusryčiams arba užkandžiui tarp pagrindinių valgių. Be glitimo ir pridėtinio cukraus. Oksana, Gyvensenos akademija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
2 vienetai bananų
150 gramų avižinių dribsnių
150 gramų juodųjų serbentų
2 vienetai kiaušinių
30 gramų sviesto (tirpinto)
1 šaukštelis kepimo miltelių (be glitimo)
1 žiupsnelis druskos
1 žiupsnelis cinamono
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Nulupame ir šakute sutriname bananus.
2.
Kiaušinius atskirai lengvai išplakame ir sumaišome su trintais bananais.
3.
Į kiaušinių-bananų masę beriame avižinius dribsnius, cinamoną, druską, kepimo miltelius, pilame sviestą ir permaišome. Įmaišome uogas. Tešlą dedame į keksiukų formeles.
4.
Kepame iki 170 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 20 - 25 minutes.
Patarimai:
Sviestą galima pakeisti kokosų aliejumi.
Papildomai galima pagardinti riešutais.
Uogas geriau rinktis rūgštesnes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital